Returnare Produse

In cazul in care nu sunteți multumit/a de serviciile de inchiriere, conform prevederilor art. 9 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a va retrage din contractul incheiat la distanta cu noi. Dreptul de retragere nu se aplica persoanelor juridice.

Aveti are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand din ziua incheierii contractului, adica a plasarii comenzii, in cazul inchirierii de produse de se site-ul www.myglamshoes.ro, proprietatea SC FASHION GLAM SHOES S.R.L.

Plasarea comenzii este considerata in momentul incheierii contractului la distanta, fie daca a fost confirmata automat de sistem, fie telefonic sau prin alte modalitati de comunicare ale site-ului MY GLAM SHOES. Daca ziua livrarii selectata de dumneavoastra pe calendarul inchirierii este la mai putin de 14 zile calendaristice, prin selectarea acestui interval, renuntati in mod expres incepand cu aceasta data la dreptul de denuntare si ne autorizati sa executam contractul la data indicata in calendarul inchirierii.

In cazul in care doriti sa va retrageti din contact, trebuie sa ne aduceti la cunostinta decizia dumneavoastra, alegand una din urmatoarele variante:

- fie folositi modelul de formular pe care il descarcati apasand butonul negru de mai jos

- fie faceti orice declaratie neechivoca prin care sa va exprimati decizia de retragere din contract, trimitand scrisoarea prin posta la adresa societatii sau prin e-mail la office@myglamshoes.ro

- in cazul in care nu ii corespunde marimea sa aiba posibilitatea aceasta.

In cazul utilizarii formularului pus la dispozitie de noi, va vom trasmite in timp cat mai scurt, confirmarea de primire a cererii de retragere. Daca optati pentru retragerea din contract, va vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, in conformitate cu dispozitiile legale.

Va vom rambursa sumele datorate folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul pentru o alta modalitate de rambursare, fara a se percepe alte comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

  

In cazul in care dumneavoastra alegeti in mod expres un alt tip de livrare decat cea oferita de noi, alegand o alta firma de curierat, va trebui sa suportati costurile cu privire la acea livrare.

Conform legii, se va amana rambursarea platii pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati transmis dovada ca ati trimis inapoi produsele.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă:* Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

Nume Produs:*
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul Returnări:*

Produsul este Deschis:Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: