Intrebari frecvente si raspunsuri

Avand in vedere faptul ca noi dezinfectam si sterilizam profesional fiecare pereche de pantofi dupa fiecare inchiriere, folosind o tehnica bazata pe raze UV si ioni de argint, pantofii acestia de inchiriat sunt mai curati si decat proprii tai pantofi pe care i-ai purtat o singura data. Prin dezinfectare și sterilizare sunt omorate bacteriile in proportie de 99,9%.

2 zile sunt pentru a ajunge la tine pantofii inainte de eveniment, a-i proba si a te obisnui cu ei

1 zi pentru a-i purta

1 zi pentru a-I inapoia firmei de curierat

Te indemnam sa consulti Tabelul cu marimile specifice pentru fiecare brand in parte sau sa ne contactezi telefonic ori prin e-mail daca ai nevoie de ajutor. In Cluj-Napoca, poti proba gratuit, pe baza de programare daca ne contactezi la nr. 0757 676803: sau la adresa de e-mail office@myglamshoes.ro

Pantofii pot fi probati la distanta contra unei taxe de 85 lei (cu taxele de livrare incluse tur-retur), in confortul casei tale. Pantofii de proba trebuie returnati curierului in aceeasi zi de la primire. In caz contrar,se percepe costul inchirierii produsului pentru 4 zile. Daca nici dupa 4 zile nu se returneaza, percepem un cost de 200 lei pe zi de intarziere, in care coletul nu ajunge la curier.

In cazul in care nu optezi pentru serviciul de proba, ci ii inchiriezi direct si pantofii nu iti sunt buni , anunta-ne situatia si returneaza pantofii de urgenta, in termen de 24 ore de la primire pentru a-i putea schimba daca doresti, pana la data evenimentului. Schimbul se poate face fara taxe suplimentare daca marimea nu corespunde, cu conditia ca produsul ales de tine pentru inlocuire sa fie disponibil si sub conditia platii diferentelor de taxe aferente inchirierii daca exista si a transportului daca valoarea inchirierii e sub 500 lei.

Daca nu doresti schimbarea lor ori data evenimentului e depasita, iar o data determinat de catre noi ca pantofii nu au fost purtati, iti vom rambursa in intregime suma pentru inchirierea pantofilor, exceptand costurile de transport.Ca sa returnezi un produs, intra pe pagina www.myglamshoes.ro/Contul meu/retur si completeaza formularul.

De indata ce stii data evenimentului, poti proceda la rezervarea acestora la noi pe site prin selectarea in calendar a zilei de incepere cu o zi inainte de eveniment.

Pantofii pot fi rezervati pana la doua saptamani fara plata pana la data evenimentului. Daca comanda e anulata inainte cu 3 zile de a fi trimisa, iti vom percepe un cost de anulare de jumatate din valoarea inchirierii.

Pantofii vor deveni putin prafuiti de indata ce ne asteptam sa ii porti afara, insa acest fapt este considerat uzura normala, fara lovituri si zgarieturi permanente. Daca porti pantofii ca si cum a fi imprumutati de la cea mai buna prietena si vrei sa te asiguri ca ti va mai imprumuta, atunci cu siguranta vei stii cand ai depasit limitele uzurii normale.

Indiferent de felul in care ati murdarit pantofii, va rugam sa nu-i curatati acasa, deoarece puteti sa ii deteriorati, fiind bine intentionati. De curatare, igienizare si dezinfectare ne ocupam noi, serviciul fiind inclus in pretul inchirierii.

Intelegem ca uneori lucrurile pot scapa de sub control si pantofii pot fi deteriorati fara vina, insa daca costul remedierii situatiei e rezonabil, de maxim 10% din valoarea cu care ai inchiriat, nu iti vom percepe niciun alt cost aditional.

Insa, daca pantofii sunt deteriorati peste uzura normala,insa reparabili, veti suporta un cost egal cu valoarea inchirierii acelui produs pentru 4 zile.

Daca pantofii ajung la tine, esti obligata sa ne anunti in maxim 4 ore de defectele sau stricaciunile pe care le constati ca pantofii le au, la adresa office@myglamshoes.ro, prin completarea formularului din interiorul cutiei. In caz contrar, vei fi direct responsabila pentru eventualele deteriorari.

Daca pantofii sunt in situatia in care nu se mai pot repara, se va percepe un cost 100% din pretul de retail afisat pe site, sub pretul inchirierii.

Putem sa iti trimitem pantofii tie in aceasta situatie, vor fi ai tai.

Cand inchiriezi, iti asumi intreaga raspundere pentru tot ce se intampla cu pantofii care ajung in posesia ta pana la momentul predarii coletului la firma de curierat.Vei fi taxata cu pretul de magazin ce apare la fiecare produs pe pagina MY GLAM SHOES.

Pentru a returna pachetul, chemi curierul la tine acasa si te asiguri ca ai ambalat cutia de pantofi, incat e securizata si nu se poate deschide. Lipesti formularul de autoadresare din interiorul cutiei si platesti taxele de transport daca nu le-ai achitat deja cu cardul.

Anunta-ne de intarziere, vom discuta impreuna ce optiuni ai pentru a-I returna de urgenta. In caz contrar, percepem un cost de 200 lei pe zi de intarziere, in care coletul nu ajunge la curier. Prima zi a inchirierii incepe cand curierul ajunge la tine,sau intrii in posesia fizica a pantofilor iar in a 4-a zi trebuie sa pui pachetul la curier. Daca a 4-a zi se implineste intr-o zi de duminica sau o sarbatoare legala in care curierii nu lucreaza, poti retura pantofii pana la ora 12 la amiaza, in ziua lucratoare imediat urmatoare. Zilele de sarbatoare sau nelucratoare se iau in considerare in calculul perioadei de 4 zile pentru care se inchiriaza.

In cazul in care ai solicitat pantofii la proba si nu ii returnezi la data indicate in comanda, se percepe costul inchirierii produsului pentru 4 zile, dupa care curg penalitatiile de 200 lei pe zi de intarziere. Taxa e calculata pentru fiecare produs din comanda.

Da, poti prelungi perioada doar in situatia in care suni la nr. 0757 676 803 si ti se confirma ca pantofii sunt disponibili pentru prelungirea inchirierii, cu conditia achitarii valorii inchirierii pentru inca 4 zile. Daca pantofii nu sunt dispozibili,trebuie restituit produsul la expirarea perioadei pentru care s-a inchiriat, iar orice intarziere atrage penalizari de 200 lei pe zi de intarziere, in care coletul nu ajunge la curier.

Livrarea si returnarea produselor sunt gratuite in cazul in care comanda depaseste 500 lei. Comenzile sub aceasta valoare presupun un cost total de transport de 65 lei tur-retur.

Sigur, e necesar sa accesezi sectiunea Comenzi din Contul meu.

Momentan nu, desfasuram activitate doar pe teritoriul României, insa inchiriem pe intreg teritoriul României si trimitem pantofii prin curier.